The Camera Hack: Μία ταινία για μία μηχανή που εξαφανίζει ότι φωτογραφίζει


The Camera Hack: Μία ταινία για μία μηχανή που εξαφανίζει ότι φωτογραφίζει

H ταινία The Camera Hack έχει στο επίκεντρο της ένα hack που δίνει στις φωτογραφικές μηχανές μία διαβολική ιδιότητα.

Συγκεκριμένα όποια μηχανή χρησιμοποιεί το hack (στη ταινία έχουμε μία Canon) μπορεί να εξαφανίζει οποιοδήποτε αντικείμενο φωτογραφίζει.

Η ταινία χρηματοδοτήθηκε μέσω της πλατφόρμας Indiegogo και γυρίστηκε το 2016 στην Νορβηγία. Για την δημιουργία της χρησιμοποιήθηκε η Panasonic GH4 και οι φακοί Sigma 18-35mm & Tamron 24-70mm.

Παραγωγός είναι ο Anders Øvergaard και κινηματογραφιστής ο Nils Eilif Bremdal. Πρωταγωνιστής ο κινηματογραφιστής και YouTuber, Eskild Fors, ο οποίος δυστυχώς το 2017 πέθανε.

Αν θέλετε να δείτε την ταινία θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τους αγγλικούς ή ελληνικούς υπότιτλους (υπάρχουν υπότιτλοι και σε άλλες γλώσσες).

Υπάρχουν και 4 videos με τα παρασκήνια των γυρισμάτων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

The Camera Hack
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!