Αεροβιντεοσκόπηση των Ιμαλαΐων από τα 20.000 πόδια

Για τις λήψεις δεν χρησιμοποιήθηκε φυσικά κάποιο drone αλλά ένα κανονικό ελικόπτερο στο οποίο είχε προσαρμοστεί ένα από τα πιο εξελιγμένα συστήμα αεροβιντεοσκόπησης το GSS C520.

Το GSS C520 έχει gimpal 20 ινστών και σταθεροποιητή 5 άξονων και δέχεται κινηματογραφικές κάμερες όπως οι Arri Alexa XT M, Red Epic Mysterium-X, Sony PMW-F55, Phantom 4K. Η τιμή του είναι κοντά στα 750.000 δολάρια.

Στα πλάνα μπορείτε να δείτε με απίστευτη λεπτομέρεια τα βουνά των Ιμαλαΐων Everest, Ama Dablam και Lhotse.

GSS C520

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!