“Το Απίστευτο Μπέλλες” ενώνει τρεις βαλκανικές χώρες


“Το Απίστευτο Μπέλλες” ενώνει τρεις βαλκανικές χώρες

Οι φωτογραφίες της είναι το αποτέλεσμα του αντίστοιχου διαγωνισμού, που ολοκληρώθηκε τον Οκτώβριο του 2013. Οι κατηγορίες του διαγωνισμού ήταν τρεις: Φύση, Άνθρωποι και Πολιτισμός. Μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες των νικητών του διαγωνισμού εδώ.
Ακολουθεί το δελτίο τύπου:

«ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΠΕΛΛΕΣ»

Έκθεση φωτογραφίας του όρους Κερκίνη (Μπέλλες) και της γύρω περιοχής από τρεις διαφορετικές χώρες

Η Έκθεση Φωτογραφίας θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Φορέα Διαχείρισης Λίμνης Κερκίνης, στο χωριό της Κερκίνης από 1 Απριλίου μέχρι 31 Μαΐου 2014.
Η Έκθεση περιλαμβάνει 45 φωτογραφίες του όρους Κερκίνη και της γύρω περιοχής από τρεις διαφορετικές χώρες (Ελλάδα, Βουλγαρία, ΠΓΔΜ). Οι φωτογραφίες επιλέχθηκαν μετά από διαγωνισμό που διεξάχθηκε στα πλαίσια υλοποίησης του έργου “Belasitsa beyond Borders – Transboundary Cooperation along the Balkan Green Belt”.
Στο έργο συμμετέχουν το Ίδρυμα για την Βουλγαρική Βιοποικιλότητα (Bulgarian Biodiversiy Foundation– Branch Belasitsa), η EuroNatur (Γερμανία), η Διοίκηση του Φυσικού Πάρκου Belasitsa (Belasitsa Nature Park Directorate, Βουλγαρία), ο Φορέας Διαχείρισης Λίμνης Κερκίνης (Ελλάδα) και η EA Planetum – Strumica (ΠΓΔΜ). Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Deutsche Bundesstiftung Umwelt, DBU.

Και για όσους βρίσκονται μακριά, δείτε μερικές εικόνες της έκθεσης:

Kerkini- The incredible Bellasitsa 1

Kerkini- The incredible Bellasitsa 2

Kerkini- The incredible Bellasitsa 3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Photo Exhibitions
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!