The Lion City II – Majulah: Ένα Time Lapse video της Σιγκαπούρης από 250.000 φωτογραφίες


The Lion City II – Majulah: Ένα Time Lapse video της Σιγκαπούρης από 250.000 φωτογραφίες

Τον Keith Loutit τον είχαμε γνωρίσει το 2013 με το εκπληκτικό του Time Lapse video, The Lion City.

O φωτογράφος επανέρχεται με το The Lion City II – Majulah, ένα ακόμα Time Lapse video της Σιγκαπούρης, το οποίο έχει ήδη γίνει Staff Pick στο vimeo και στο οποίο εκτός των άλλων βλέπουμε την τεράστια οικοδομική δραστηριότητα στη πόλη.

Για τη δημιουργία του ο Keith χρησιμοποίησε δύο Nikon D4 (λόγω της μεγάλης αντοχής του κλείστρου της) και μερικούς ειδικά τροποποιημένους παλιούς Nikon AIS και AI φακούς. Οι φακοί τροποποιήθηκαν από τον ίδιο, με την αφαίρεση των pins του διαφράγματος ώστε να μην δημιουργείτε το ενοχλητικό flicker. Συνολικά τράβηξε ένα εκατομμύριο φωτογραφίες σε μία περίοδο τριών ετών (10 terabytes υλικού) και χρησιμοποίησε το 25% από αυτές για το video που θα παρακολουθήσετε παρακάτω.

Οι λήψεις έγιναν σε εβδομήντα διαφορετικά μέρη της Σιγκαπούρης. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το project εδώ.

Η μουσική του video είναι του Michael Adler Miltersen της Sepia Productions.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Keith Loutit The Lion City II

Πηγή:

Bokeh
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!