Διαγωνισμός με θέμα Capture the character of your land


Διαγωνισμός με θέμα Capture the character of your land

Ο διαγωνισμός είναι μέρος του προγράμματος Masters of Photography με το οποίο η Macallan υποστηρίζει την τέχνη της φωτογραφίας. Στα πλαίσια του Masters of Photography η εταιρεία έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τους κορυφαίους φωτογράφους Rankin, Albert Watson και Annie Leibovitz. Το αποτέλεσμα των συνεργασιών αυτών είναι μια ετήσια σειρά ουίσκι limited edition, όπου κάθε φιάλη συνοδεύεται από φωτογραφίες, υπογεγραμμένες από τον δημιουργό τους. Το φετινό τιμώμενο πρόσωπο του προγράμματος Masters of Photography είναι ο Elliott Erwitt. Στα πλαίσια του προγράμματος ο Erwitt δημιούργησε εικόνες με τις οποίες συνέλαβε το πνεύμα της Σκωτίας με το δικό του μοναδικό τρόπο. Αυτό είναι και το θέμα του διαγωνισμού: εικόνες που εκφράζουν το πνεύμα και την ουσία της χώρας που θα επιλέξετε.

Τα βραβεία των νικητών είναι φωτογραφικές μηχανές της Leica και προϊόντα της εταιρίας Macallan. Συγκεκριμένα:
– ο νικητής της πρώτης θέσης θα κερδίσει μια φωτογραφική μηχανή Leica X Vario
– ο νικητής της δεύτερης θέσης θα κερδίσει μια φωτογραφική μηχανή Leica C
– ο νικητής της τρίτης θέσης θα κερδίσει ένα The Macallan Ice Ball Maker και ποτήρια της εταιρείας

Η κριτική επιτροπή αποτελείται από τους:
– Ken Grier (διευθυντή της εταιρίας The Macallan Brand)
– Dr. Andreas Kaufmann (πρόεδρος της Leica) και
– Robin Sinha ( εκπαιδευτής στη Leica Akademie). Η επιτροπή θα επιλέξει τους νικητές από τη λίστα που θα προκύψει από την ψηφοφορία του κοινού.

Μπορείτε να πάρετε μέρος με όσες φωτογραφίες θέλετε και να προσκαλέσετε τους φίλους σας να ψηφίσουν υπέρ της συμμετοχής σας. Διαβάστε τους κανόνες και αναλυτικούς όρους συμμετοχής και πάρτε μέρος στο διαγωνισμό έως τις 6 Μαρτίου 2014 στις 5.00pm GMT (18:00 ώρα Αθήνας). Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να συνδεθείτε μέσω του facebook ή tweeter λογαριασμού σας και στη συνέχεια να ανεβάστε τις συμμετοχές σας στο διαγωνισμό. Η ψηφοφορία για το κοινό είναι ανοιχτή έως τις 24 Μαρτίου και οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 14 Απριλίου.

Δείτε μια μικρή παρουσίαση του φετινού project με τον Elliot Erwitt:

Δείτε το βραβείο του τρίτου νικητή, The Macallan Ice Ball Maker:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Leica
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!