Δείτε το νέο stand για μονόποδο από την Novo


Δείτε το νέο stand για μονόποδο από την Novo

Ανακοινώθηκε το νέο universal stand για μονόποδα, από την εταιρεία Novo.

Το νέο NOVO MVS-01 είναι σχεδιασμένο για να προσαρμόζεται σε όλα τα μονόποδα της Novo αλλά και με άλλα μονόποδα τα οποία διαθέτουν στο κάτω μέρος βίδα 1/4″ ή μπορεί να μετατραπεί σε 3/8″ με προσαρμογέα, οποίος περιλαμβάνεται στην συσκευασία.

Για να τοποθετήσετε το stand στο μονόποδο, απλά ξεβιδώστε την ακίδα του μονόποδου και βιδώστε το NOVO MVS-01. Η χρήση του NOVO MVS-01 προσφέρει περισσότερη σταθερότητα κατά την ώρα της λήψης.

Το NOVO MVS-01 είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό μέταλλο και ζυγίζει μόλις 150 γραμμάρια.

Τέλος η τιμή του NOVO MVS-01 είναι 25 λίρες και συνοδεύεται από 5 χρόνια εγγύηση.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδω

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

NOVO
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!