Βίντεο κατέγραψε κλέφτη να αφαιρεί κάμερα από ναό της Αθήνας κατά τη διάρκεια γάμου

Ένας από τους μεγαλύτερους φόβους ενός φωτογράφου καταγράφηκε την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου σε βίντεο.

Οι Vagelis Tolis και Σταύρος Κωστάκος, κάλυπταν έναν γάμο στον Καθολικό Καθεδρικό Ναό Αγίου Διονυσίου Αεροπαγίτη, επί της οδού Πανεπιστημίου, όταν ένας άντρας αφαίρεσε την κάμερα SONY (σειριακός αριθμός 3794807), μαζί με ένα φακό (δεν έχουμε πληροφορίες για τον φακό) και διέφυγε.

Στο βίντεο μπορείτε να δείτε ότι ο συγκεκριμένος άντρας έχει σύστημα, κουβαλάει μαζί του μία τσάντα πλάτης, έτσι ώστε να βάλει μέσα ότι αρπάξει και να περάσει απαρατήρητος κατά την διαφυγή του.

Όποιος τον αναγνωρίζει μπορεί να ενημερώσει τον Vagelis Tolis.

Αν και είναι δύσκολο κατά τη διάρκεια μίας φωτογράφισης σε ναό, οι φωτογράφοι και βιντεολήπτες θα πρέπει να έχουν εξασφαλίσει τον εξοπλισμό τους, ώστε να μην πέσουν θύματα κλοπής, καθώς η κλοπή από ναούς είναι ένα πολύ συνηθισμένο φαινόμενο.

Επιπλέον μην ξεχνάτε ότι μετά την κλοπή πρέπει να γίνει μήνυση στην Αστυνομία και να καταγραφούν τα σειριακά νούμερα του κλεμμένου εξοπλισμού, τα οποία καλό είναι να είναι καταγεγραμμένα εκ των προτέρων σε ψηφιακό αρχείο, για άμεση πρόσβαση από τον φωτογράφο.

pttlgr team

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!