The Photographer’s Ephemeris 3D: Νέα έκδοση με 3D λειτουργία


The Photographer’s Ephemeris 3D: Νέα έκδοση με 3D λειτουργία

Στις 27 Ιουνίου θα είναι διαθέσιμη η νέα 3D έκδοση της γνωστής φωτογραφικής εφαρμογής The Photographer’s Ephemeris 3D.

Η The Photographer’s Ephemeris είναι μία σημαντική εφαρμογή για Η/Υ (Windows και Mac) και φορητές συσκευές (iPhone, iPad, iPod Touch, Android), με την οποία ο φωτογράφος μπορεί να δει πάνω στο χάρτη από που έρχεται το φως του ήλιου στην τοποθεσία που βρίσκεται αλλά και πιο λεπτομερή στοιχεία όπως πότε θα είναι ορατά ο ήλιος και η σελήνη πάνω από διάφορα τοπογραφικά σημεία ή αν κάποιος λόφος ή βουνό μπλοκάρουν την ανατολή του ήλιου ή το ηλιοβασίλεμα. Επίσης μας πληροφορεί για την ώρα ανατολής και δύσης του ήλιου και της σελήνης, την φάση της σελήνης, ενώ έχει και ψηφιακή πυξίδα.

Η νέα έκδοση The Photographer’s Ephemeris 3D θα είναι αρχικά διαθέσιμη μόνο για iOS και θα προσομοιώνει ένα τρισδιάστατο περιβάλλον χαρτών στο οποίο ο φωτογράφος θα μπορεί να βλέπει ανάλογα την ώρα της ημέρας το πως πέφτει το φως στο τοπίο. Επιπλέον θα μπορεί να προσομοιώνει και το πως φαίνεται ο ήλιος, το φεγγάρι (με τις φάσεις του), ο γαλαξίας και τα αστέρια από μία τοποθεσία και να δει αν μπλοκάρεται η προβολή τους από φυσικά εμπόδια.

Η νέα έκδοση της εφαρμογής θα είναι διαθέσιμη από τις 27 Ιουνίου, με την τιμή της να είναι στα 22 ευρώ. Θα τη βρείτε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!