The Photography Show 2014


The Photography Show 2014

Όπως κάθε χρόνο επαγγελματίες φωτογράφοι, έμποροι και λάτρεις της φωτογραφίας θα έχουν την ευκαιρία στο τετραήμερο που ακολουθεί να επισκεφτούν τα booth των περίπου 200 εταιρειών που θα εκθέτουν τα προϊόντα τους. Ανάμεσα τους εταιρείες κολοσσοί στον φωτογραφικό χώρο όπως οι Adobe, Bowens, Canon, Fujifilm, Hasselblad, Nikon, Olympus, Panasonic, Samsung, Samyang και Sigma (δείτε όλους τους εκθέτες εδώ).

Παράλληλα πολλά φωτογραφικά happenings και workshops αναμένουν όσους επισκεφτούν τους χώρους του Show (1-4 Μαρτίου), ανάμεσα στα οποία το Student Conference και το Pro Conference (δείτε όλη την λίστα των φωτογραφικών events εδώ).

Επιπλέον περίπου 124 φωτογράφοι (ανάμεσα τους ο Steve McCurry), σκηνοθέτες και άλλοι επαγγελματίες που έχουν σχέση με τον χώρο της φωτογραφίας θα μιλήσουν για την δουλειά τους, την τέχνη της φωτογραφίας και την βιομηχανία του imaging παρέχοντας πολύτιμες πληροφορίες στους ακροατές τους (δείτε όλους τους ομιλητές εδώ).

Τα εισιτήρια κοστίζουν 15 λίρες Αγγλίας (13 λίρες αν αγοραστούν από πριν και μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου) για την είσοδο στους χώρους του Show, ενώ η συμμετοχή στα διάφορα events τιμολογείται ανάλογα το event (δείτε όλες τις τιμές εδώ). H είσοδος για τους επαγγελματίες φωτογράφους είναι δωρεάν (εγγραφή εδώ).

Επιπλέον μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ειδική εφαρμογή για smartphones (Android, iOS) που θα βρείτε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

shows The Photography Show
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!