The Photography Show: Τον Μάρτιο στο Birmingham το μεγάλο show της Βρετανίας


The Photography Show: Τον Μάρτιο στο Birmingham το μεγάλο show της Βρετανίας

Κάθε χρόνο πραγματοποιείται στο Birmingham ένα από τα πιο σημαντικά show για τη φωτογραφία στη Μ.Βρετανία.

Πρόκειται για το “The Photography Show”, το οποίο φέτος θα γίνει την περίοδο 18-21 Μαρτίου.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται στο “The Nec” του Birmingham, πόλη στα Βορειοδυτικά του Λονδίνου και αποτελεί σημείο συνάντησης για τον φωτογραφικό κόσμο της Ευρώπης.

Φυσικά συμμετέχουν οι μεγάλες φωτογραφικές εταιρείες κατασκευής φωτογραφικού εξοπλισμού (πάνω από 250), ενώ όπως συνηθίζεται σε τέτοιου είδους διοργανώσεις έχουμε πολλά σεμινάρια, workshops και εκδηλώσεις που αφορούν τη φωτογραφία (δείτε όλες τις εκδηλώσεις εδώ και όλους τους ομιλητές εδώ).

Επιπλέον υπάρχει και μεγάλος διαγωνισμός φωτογραφίας με έπαθλα άνω των 15.000 λιρών Αγγλίας. Οι συμμετέχοντες πρέπει να στείλουν στον διαγωνισμό ένα video 60 δευτερολέπτων λέγοντας γιατί πρέπει να νικήσουν και να καταθέσουν 3 από τις καλύτερες εικόνες τους μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου. Οι 10 φιναλίστ θα πρέπει να στείλουν μία selfie τους και στη συνέχεια οι 5 φιναλίστ που θα επιλεχθούν θα διαγωνιστούν σε δύο δοκιμασίες. Τέλος οι 3 που θα προκριθούν στον τελευταίο γύρο θα διαγωνιστούν σε μία ζωντανή φωτογράφιση. Λεπτομέρειες εδώ.

Η είσοδος για τους επαγγελματίες είναι ΔΩΡΕΑΝ (κατόπιν κατάθεσης των απαραίτητων δικαιολογητικών) ενώ το εισιτήριο κοστίζει 13.95 λίρες Αγγλίας (θα τα βρείτε εδώ).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!