Ετοιμαστείτε, έρχεται το 2ο ΦΟΡΜÁ


Ετοιμαστείτε, έρχεται το 2ο ΦΟΡΜÁ

Εκτός από το μπαζάρ έχουν προγραμματιστεί παρουσιάσεις Ελλήνων φωτογράφων αλλά και μια ιδιαίτερη, διαδραστική έκθεση φωτογραφίας που θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην Αθήνα . Το “Φορμά” θα γίνει σε ένα από τα ιστορικά κτίρια της Αθήνας, στο κτίριο Ρομάντσο. Ακολουθεί το δελτίο τύπου:

ΦΟΡΜA
Δύο ημέρες για την φωτογραφία – αγορά – παρουσιάσεις – εκθέσεις

Το δεύτερο ΦΟΡΜÁ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Ιουνίου 2014 στο Ρομάντσο, από τις 11 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Το ΦΟΡΜÁ είναι ένα διήμερο για την φωτογραφία με μπαζάρ μεταχειρισμένων φωτογραφικών ειδών, παρουσιάσεις φωτογράφων, εκθέσεις και ανοιχτές συζητήσεις. Σκοπός του ΦΟΡΜÁ είναι να συγκεντρώσει τους φίλους της φωτογραφίας κάτω από μια στέγη για ένα διήμερο ώστε να γνωριστούν, να συζητήσουν, να παρουσιάσουν την δουλειά τους αλλά και να εξετάσουν από κοντά μηχανές, φακούς και άλλα είδη.

Στο πλαίσιο του δεύτερου ΦΟΡΜÁ, τέσσερις καλλιτέχνες από την Σερβία και την Γερμανία, ο Orfeas Skutelis, η Jelena Anđelovska, ο Java Delle και ο Onko θα παρουσιάσουν την έκθεση Νο.2 – εγκατάσταση στον χώρο*. Πρόκειται για την δεύτερη έκθεση μιας σειράς εκθέσεων της ομάδας, η πρώτη πραγματοποιήθηκε στο Novi Sad της Σερβίας, ενώ η τρίτη και η τέταρτη θα πραγματοποιηθούν στο Βελιγράδι και τη Βουδαπέστη αντίστοιχα.

Η έκθεση είναι μια εγκατάσταση στον χώρο στημένη σε κομμάτια, όλα τα μέσα που χρησιμοποιούνται, λειτουργούν μεμονωμένα , δημιουργώντας ένα κοινό έργο που συνομιλεί άμεσα με την γειτονιά. Μέρος της έκθεσης είναι ζωντανό και συμβαίνει την ώρα της παρουσίασης (κείμενο και ήχος). Τρία μέσα συνδυάζονται: η φωτογραφία, το κείμενο και ο φυσικός ήχος του δρόμου. Ο διάλογος μεταξύ επισκεπτών του χώρου δημιουργείται μέσω αισθητήρων ανίχνευσης κίνησης που ψηφιοποιούν την κίνηση και δημιουργούν ήχους. Αυτές οι μοναδικές αλλαγές στον ήχο, επηρεάζουν εμμέσως τις φωτογραφίες και τα κείμενα, τα οποία αποτελούν σημεία αφετηρίας της κίνησης των ανθρώπων μέσα στον χώρο.

Κατά τη διάρκεια του ΦΟΡΜÁ, Έλληνες φωτογράφοι θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους στο κοινό.

Πότε:Σάββατο 21 & Κυριακή 22 Ιουνίου 2014
Που:Ρομάντσο – Αναξαγόρα 3-5
Ώρες Λειτουργίας: 11:00 – 21:00
Είσοδος ελεύθερη

*Εγκαίνια έκθεσης: Σάββατο 21 Ιουνίου 2014, 21.00
Διάρκεια έκθεσης: Σάββατο 21 – Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014
Ώρες λειτουργίας έκθεσης: 12.00 – 22.00

Για περισσότερες πληροφορίες:
Τ: 216 700 3325 #404
E: romantso.format@gmail.com
W: http://www.facebook.com/romantso.format

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Photo Exhibitions Used Gear
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!