TheQ, μία φωτογραφική μηχανή με δυνατότητα 3G σύνδεσης


TheQ, μία φωτογραφική μηχανή με δυνατότητα 3G σύνδεσης

Η Σουηδική εταιρεία TheQ ανακοίνωσε μία νέα φωτογραφική μηχανή με την ονομασία TheQ Camera. Με προσανατολισμό στα κοινωνικά δίκτυα του διαδικτύου, η TheQ δέχεται Sim κάρτα κινητού τηλεφώνου και επιτρέπει την σύνδεση σε 3G δίκτυα. Έτσι μπορείτε να ανεβάσετε απευθείας τις φωτογραφίες σας σε Facebook, Twitter, Google+, Flickr και Tumblr ή να τις στείλετε μέσω email εκεί που θέλετε.
Η TheQ έχει πολύ απλό σχεδιασμό και είναι αδιάβροχη μέχρι το ένα μέτρο για 30 λεπτά και ανθεκτική στη σκόνη. Είναι εξοπλισμένη με ένα led ring flash γύρω από τον φακό της, ο οποίος είναι σταθερού εστιακού μήκους 24mm, manual εστίασης, με f/2.4. H ανάλυση του αισθητήρα της είναι 5 megapixels και έχει ενσωματωμένη μνήμη 2GB. Παράλληλα ο κάτοχος της έχει απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο στην ιστοσελίδα της εταιρείας για να κάνει upload το υλικό του.
Οι διαστάσεις της TheQ είναι 65x100x16 χιλιοστά (ΥxΠxΒ), ζυγίζει μόλις 120 γραμμάρια και παράγεται σε 9 διαφορετικά χρώματα. Μπορείτε να την αγοράσετε προς 199 δολάρια εδώ.

TheQ Camera

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

petapixel
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!