Think Tank Lily Deanne, νέες φωτογραφικές τσάντες για γυναίκες


Think Tank Lily Deanne, νέες φωτογραφικές τσάντες για γυναίκες

Τις νέες τσάντες σχεδίασαν η Lily Fisher, σχεδιάστρια φωτογραφικών τσαντών, σε συνεργασία με την βραβευμένη με Pulitzer φωτογράφο, Deanne Fitzmaurice.

Οι νέες τσάντες ώμου έχουν σχεδιαστεί για να μεταφέρουν επαγγελματικό φωτογραφικό εξοπλισμό και να δίνουν άμεση πρόσβαση σε αυτό.

LILY DEANNΕ-5

LILY DEANNE-4

Στη σειρά έχουμε τρία μοντέλα, τις Lily Deanne Lucido (λεπτή), Lily Deanne Mezzo (μεσαία) και Lily Deanne Tutto (όλα).

Και οι τρεις τσάντες είναι κατασκευασμένες από αδιάβροχο υλικό και δέρμα και φερμουάρ YKK® RC-Fuse και έχουν πολλές θήκες για προσωπικά αντικείμενα και αξεσουάρ. Επιπλέον μπορούν να μπουν στο χερούλι βαλίτσας ταξιδιού.

LILY DEANNE-6

LILY DEANNE-2

LILY DEANNΕ-3

LILY DEANNE MEZZO-9

Η Lily Deanne Lucido μπορεί να μεταφέρει μία κανονικού μεγέθους DSLR με μέχρι 3 φακούς και διάφορα αξεσουάρ ή μία mirrorless μηχανή με 3 ως 4 φακούς. Επιπλέον χωράει ένα tablet 8″.
Οι εσωτερικές της διαστάσεις είναι 25.5 x 21.5 x 11.5 εκατοστά και οι εξωτερικές της 29 x 22.5 x 13.5 εκατοστά και ζυγίζει 800 γραμμάρια.

LILY DEANNE LUCIDO

LILY DEANNE LUCIDO-2

LILY DEANNE LUCIDO-1

Η Lily Deanne Mezzo μπορεί να μεταφέρει μία κανονικού μεγέθους DSLR με κουμπωμένο ένα φακό μεσαίου μεγέθους και μέχρι 2 με 3 έξτρα φακούς και διάφορα αξεσουάρ. Επιπλέον χωράει ένα tablet 10″ ή ένα laptop 11″.
Οι εσωτερικές της διαστάσεις είναι 31 x 24 x 13.5 εκατοστά και οι εξωτερικές της 35 x 25 x 15.5 εκατοστά και ζυγίζει 1 κιλό.

LILY DEANNE MEZZO-7

LILY DEANNE MEZZO-8

Τέλος η Lily Deanne Tutto μπορεί να πάρει μία DSLR με battery grip και κουμπωμένο ένα φακό, έξτρα 2 με 5 φακούς και 2 flashes ή μία DSLR κανονικού μεγέθους με κουμπωμένο ένα φακό 70-200mm f/2.8 και 2-5 φακούς. Επιπλέον έχει θήκη για laptop 15″.
Οι εσωτερικές της διαστάσεις είναι 39 x 28 x 17 εκατοστά και οι εξωτερικές της 43 x 29 x 21 εκατοστά και ζυγίζει 1.5 κιλό.

LILY DEANNE TUTTO-1

Οι νέες τσάντες θα είναι διαθέσιμες σε καφέ (Chestnut Brown) ή μαύρο (Black Licorice) χρώμα.

LILY DEANNE

LILY DEANNE MEZZO

Τις νέες Lily Deanne Lucido, Lily Deanne Mezzo και Lily Deanne Tutto (200, 250 και 300 δολάρια αντίστοιχα) αναμένουμε στην χώρα μας από την ελληνική αντιπροσωπεία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Think Tank
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!