Think Tank Photo Logisitcs Manager 30 μία τσάντα με ρόδες που χωράει ΤΑ ΠΑΝΤΑ


Think Tank Photo Logisitcs Manager 30 μία τσάντα με ρόδες που χωράει ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Logistics Manager 30 2H νέα Think Tank Photo Logisitcs Manager 30 είναι μία ΤΕΡΑΣΤΙΑ τσάντα στην οποία μπορείτε να βάλετε ότι θέλετε.  Εξοπλισμένη με ρόδες για εύκολη μεταφορά πραγματικά λύνει τα χέρια σας αν έχετε πολύ εξοπλισμό για μεταφορά.  Οι εσωτερικές της διαστάσεις είναι 35 x 70 x 21-25 cm (εξωτερικές διαστάσεις 40 x 76 x 29 cm) και το βάρος της φτάνει τα 9,1 κιλά.  Είναι κατασκευασμένη από ειδικό αδιάβροχο υλικό και μπορείτε να τη γεμίσετε με 3 σώματα μηχανών, 6 νορμάλ φακούς και ένα φακό 600mm, ενώ έχει και ειδικές εξωτερικές θήκες για τρίποδο και light stand.

Η τιμή της είναι τσουχτερή, κοστίζει 499$, αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν θα χρειαστείτε άλλη τσάντα για να μεταφέρεται τον εξοπλισμό σας.

Για περισσότερες λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα της Think Tank εδώ.

 

Logistics Manager 30 3 Logistics Manager 30 1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!