H Kodak παρουσιάζει τρεις νέες φωτογραφικές μηχανές


H Kodak παρουσιάζει τρεις νέες φωτογραφικές μηχανές

Ακόμα τρεις φωτογραφικές μηχανές ανακοίνωσε η Kodak. Μετά την Kodak PixPro AZ521 με το 52x οπτικό zoom που είδαμε πριν λίγες ημέρες, σειρά έχουν οι νέες PixPro, της σειράς “Friend Zoom”, FZ151, FZ51 και FZ41.
Η JK Imaging Ltd που όπως έχουμε δει συμφώνησε με την Kodak να παράγει τις μηχανές με το όνομα της, δανείστηκε την οπτική τεχνογνωσία της ASIA Optical για να δημιουργήσει τη νέα σειρά μηχανών.

Η Kodak PixPro FZ151 (πρώτη εικόνα) έχει αισθητήρα CCD των 16 megapixels και οπτικό zoom 15x, με ευρυγώνιο φακό στα 24mm. Είναι εξοπλισμένη με οπτικό σταθεροποιητή, καταγράφει video HD 720p και η οθόνη της είναι 3″. Η τιμή της αναμένεται να είναι στις 100£.

Kodak PIXPRO FZ51

Η Kodak PixPro FZ51 έχει τον ίδιο αισθητήρα CCD των 16 megapixels, οπτικό zoom 5x, καταγραφή video HD 720p και οθόνη 2.7″. Θα πωλείται προς 60£.

Kodak PIXPRO FZ41

Τέλος η Kodak PixPro FZ41 έχει επίσης τον ίδιο αισθητήρα CCD των 16 megapixels, οπτικό zoom 4x με ευρυγώνιο φακό στα 24mm, καταγραφή video HD 720p και λειτουργεί με AA μπαταρίες. Η τιμή της είναι στις 50£.

Και οι τρεις μηχανές θα διατίθενται από τις βρετανικές αλυσίδες Argos και Tesco

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

ephotozine
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!