Ο Ruddy Roye είναι ο Instagram Photographer του 2016 για το TIME


Ο Ruddy Roye είναι ο Instagram Photographer του 2016 για το TIME

Το περιοδικό TIME επέλεξε τον Ruddy Roye ως τον Instagram Photographer της χρονιάς 2016.

Ο Ruddy Roye ασχολείται με τη φωτογραφία 12 χρόνια και εστιάζει στην ζωή των μαύρων της Αμερικής.

Περιγράφει τον εαυτό του ως “ανθρωπιστή, ακτιβιστή και φωτογράφο με συνείδηση” και ασχολείται με το φωτορεπορτάζ και τη φωτογραφία ντοκουμέντου.

time-magazine-ruddy-roye-2

Ο Roye έχει πάνω από 4.000 εικόνες στο λογαριασμό του στο Instagram και 264.000 followers. Χρησιμοποιεί μία Leica M με τους φακούς 35mm and 50mm Summicron και μία Leica Q.

time-magazine-ruddy-roye-1

time-magazine-ruddy-roye

Μπορείτε να δείτε το Instagram του εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!