Time Lapse video δείχνει την κίνηση της ομίχλης πάνω από τον κόλπο του Σαν Φρανσίσκο


Time Lapse video δείχνει την κίνηση της ομίχλης πάνω από τον κόλπο του Σαν Φρανσίσκο

Το video Adrift του Simon Christen δείχνει την κίνηση της ομίχλης πάνω από τον κόλπο του Σαν Φρανσίσκο.
Ο Simon μας περιγράφει στο vimeo την διαδικασία που χρειάστηκε για να συγκεντρώσει τα εκπληκτικά πλάνα του. Καθημερινά έβλεπε το δελτίο καιρού, δορυφορικές εικόνες και εικόνες από webcams και όταν θεωρούσε ότι οι συνθήκες για να καταγράψει την ομίχλη ήταν ιδανικές, αποφάσιζε να βάλει το ξυπνητήρι του να χτυπήσει στις 5 το πρωί. Πολλές φορές διάνυσε την απόσταση των 45 λεπτών, μέχρι τη τοποθεσία Marin Headlands, για να διαπιστώσει ότι η ομίχλη είχε διαλυθεί.
Το όλο porject κράτησε δύο χρόνια.
Απολαύστε το:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!