Το TIME παρουσιάζει τον Instagram Photographer of the Year 2015


Το TIME παρουσιάζει τον Instagram Photographer of the Year 2015

Ο Instagram Photographer of the Year 2015 είναι η Stacy Kranitz από τις Η.Π.Α.

Η Stacy επιλέχτηκε ανάμεσα στους Chien-Chi Chang (@chien_chi_chang), Sacha Lecca (@sachalecca), Ruddy Roye (@ruddyroye) και Petra Colins (@petrafcollins) και όπως αναφέρει ο Matt Black, νικητής του 2014 και κριτής του TIME αυτό που την έκανε να ξεχωρίσει είναι ότι χρησιμοποιεί το Instagram έτσι όπως πρέπει να χρησιμοποιείται, δηλαδή για να είναι ο μάρτυρας των γεγονότων όπως αυτά συμβαίνουν.

Η Stacy δήλωσε: “Ήθελα να χρησιμοποιήσω την κάμερα ως μία δικαιολογία για να μπορώ να γνωρίζω ανθρώπους και να έρχομαι κοντά τους. Αυτό ήταν από την αρχή ο πυρήνας της δουλειάς μου”.

A photo posted by Stacy Kranitz (@stacykranitz) on

Sometimes I come across a stranger and see myself inside of them.

A photo posted by Stacy Kranitz (@stacykranitz) on

Μπορείτε να δείτε τις εικόνες της Stacy στον λογαριασμό της στο Instagram εδώ.

Το 2013 το Time είχε επιλέξει τον David Guttenfelder και το 2014 τον Matt Black.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!