To Huawei P30 Pro έρχεται και θα έχει 4 κάμερες στη πλάτη;

Η Huawei θα ανακοινώσει στις 26 Μαρτίου το νέο Huawei P30 PRo και όσο αφορά τη φωτογραφική κάμερα του η κινεζική εταιρεία κάνει το άλμα στις 4 κάμερες στη πλάτη.
Η Huawei φαίνεται, από τις φωτογραφίες που διέρρευσαν μέσω μίας εταιρείας κατασκευής θηκών, έχει επιλέξει να διατηρήσει την διάταξη των 4 καμερών σε κάθετη ευθεία, όπως έχει και το πρώτο smartphone με 4 κάμερες στη πλάτη, το Samsung Galaxy A9.
Βλέπουμε επίσης ότι η Huawei έχει ενσωματώσει Dual LED flash, δίπλα στις κάμερες, ενώ μπροστά έχουμε μονή κάμερα για selfies, η οποία είναι στο κέντρο.
Το Huawei P30 Pro φημολογείται ότι θα έχει μεγαλύτερο οπτικό zoom από το 3x του P20 Pro και μένει να δούμε τι άλλα φωτογραφικά καλούδια θα μας δώσει η Huawei στο νέο της φωτογραφικό smartphone.