Μία Polaroid από ξυλάκια παγωτού

O Maxim Grew μας δείχνει πως μπορεί κάποιος να φτιάξει μία μηχανή Polaroid χρησιμοποιώντας απλά υλικά, όπως ξυλάκια παγωτού.  Φυσικά χρειάζεται να έχετε μία πλάτη, ένα φακό, μία φυσούνα-φυσερό και αρκετή κόλα.  Παρακολουθήστε την μοναδική του κατασκευή στο video που ακολουθεί.

Φυσικά η κάμερα είναι απόλυτα λειτουργική και η παρακάτω φωτογραφία (τραβηγμένη με Fuji 100C) το αποδεικνύει:


via thephoblographer

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!