Υποδεχόμαστε την Action Camera, Toshiba Camileo X-Sports


Υποδεχόμαστε την Action Camera, Toshiba Camileo X-Sports

H Toshiba παρουσιάζει τη νέα Action Camera, Toshiba Camileo X-Sports.
Σχεδιαστικά παρόμοια με την GoPro η Camileo μπορεί να καταδυθεί στα 60 μέτρα κάτω από την επιφάνεια του νερού και να αντέξει πτώσεις από 1.5 μέτρο.
Η Camileo έχει αισθητήρα CMOS των 12 megapixels και καταγράφει video σε Full HD 1920x1080p (60fps). Είναι εξοπλισμένη υπερευρύγωνιο φακό, 10x ψηφιακό zoom, ψηφιακό σταθεροποιητή, lcd οθόνη των 2″ και δέχεται κάρτες μνήμης Micro-SD/SDHC/ SDXC. Έχει υποδοχές micro-USB και micro-HDMI και έχει ενσωματωμένο WiFi (συνδέεται σε smartphones και tablets μέσω της εφαρμογής WiFi Connect, η οποία επιτρέπει άμεσο upload σε Facebook και YouTube).
Οι διαστάσεις της Camileo X-Sports είναι 73 x 49.5 x 29.5 χιλιοστά (ΠxYxB) και ζυγίζει μόλις 94 γραμμάρια (με την μπαταρία).
Αναμένεται να είναι διαθέσιμη το τελευταίο τρίμηνο του 2013, στην τιμή των 250 ευρώ. Στο πακέτο της μηχανής θα περιλαμβάνονται η υποβρύχια θήκη για τα 60 μέτρα, τηλεχειριστήριο για τον καρπό, mounts για ποδήλατο, κράνος, τρίποδο, σανίδα του surf, καθώς και διάφορα αυτοκόλλητα mounts.

Toshiba Camileo X-Sports

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Action Cameras Toshiba Videocameras

Πηγή:

engadget
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!