Η Toshiba παρουσίασε νέες SD και microSD κάρτες μνήμης στη σειρά Exceria Pro


Η Toshiba παρουσίασε νέες SD και microSD κάρτες μνήμης στη σειρά Exceria Pro

Οι νέες Toshiba Exceria Pro M501 microSD UHS-II, διαθέσιμες σε microSDHC και microSDXC, UHS Speed Class 3 (U3), προσφέρουν ταχύτητες εγγραφής/ανάγνωσης εώς 270MB/s και 250MB/s αντίστοιχα, καθιστώντας τες τις κάρτες μνήμης με τη μεγαλύτερη ταχύτητα εγγραφής στον κόσμο, ιδανικές για καταγραφή 4K video. Είναι διαθέσιμες σε διάφορες χωρητικότητες, εώς 64 GB. Παρέχονται μαζί με αντάπτορα για χρήση ως SD και διαθέτουν πρόγραμμα ανάκτησης δεδομένων.

Η νέα Exceria Pro N401 SDXC UHS-I των 128 GB, UHS Speed Class 3 (U3), προσφέρει ταχύτητες εγγραφής/ανάγνωσης εώς 95MB/s και 75MB/s αντίστοιχα.

Οι νέες Exceria M302 microSD UHS-I και Exceria M302 SD UHS-I, UHS Speed Class 3 (U3), προσφέρουν ταχύτητες ανάγνωσης εώς 90MB/s και είναι διαθέσιμες στα 16GB, 32GB, 64GB και 128GB.

Όλες οι κάρτες μνήμης της σειράς Exceria της Toshiba είναι ανθεκτικές στα χτυπήματα και στο νερό, δεν επιρρεάζονται από τις ακτίνες X, ενώ μπορούν να λειτουργήσουν σε θερμοκρασίες από -25°C εώς 85°C. Παρέχονται με εγγύηση 5 ετών και θα είναι διαθέσιμες από το καλοκαίρι του 2016.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!