Η Transcend παρουσιάζει την κάρτα μνήμης 256GB SDXC UHS-I Speed Class 3


Η Transcend παρουσιάζει την κάρτα μνήμης 256GB SDXC UHS-I Speed Class 3

Η νέα κάρτα υποστηρίζει το πρότυπο Ultra High Speed Class 3 (U3) και μπορεί να πιάσει ταχύτητα ανάγνωσης 95MB/δευτ. και ταχύτητα εγγραφής μέχρι 60MB/δευτ.

Η Transcend 256GB SDXC UHS-I Speed Class 3 μπορεί να αποθηκεύσει 40.000 JPEG εικόνες υψηλής ανάλυσης (12 megapixel, 6MB μέγεθος αρχείου), πάνω από 16.000 RAW αρχεία (14MB μέγεθος αρχείου), ή 16 ώρες video ανάλυσης 4K Ultra High-Definition (4096×2160 35Mb/s H.264 AVC).

Μαζί με την κάρτα η εταιρεία παρέχει και το λογισμικό RecoveRx, για την ανάκτηση χαμένων αρχείων.

Η Transcend 256GB SDXC UHS-I Speed Class 3 θα πωλείται στην τιμή των 289 δολαρίων, ενώ θα είναι διαθέσιμες και χωρητικότητες στα 64GB (49 δολάρια) και στα 128GB (109 δολάρια)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Transcend
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!