Transcend: Ανακοίνωσε την νέα σειρά microSD UHS-I U3M V30


Transcend: Ανακοίνωσε την νέα σειρά microSD UHS-I U3M V30

Η Transcend ανακοίνωσε την νέα της επαγγελματική κάρτα μνήμης UHS-I U3M microSD Video Speed Class 30 (V30) με χωρητικότητα μέχρι τα 128GB.

Η Transcend microSD UHS-I U3M Video Speed Class 30 (V30) είναι ειδικά σχεδιασμένη για 4K Ultra HD ,Full HD και 3D βίντεο με ταχύτητα εγγραφής που φτάνει στα 60 MB/s και μέγιστη ταχύτητα μεταφοράς τα 95 MB/s.

Η νέα microSD Transcend UHS-I U3M Video Speed Class 30 (V30) είναι σχεδιασμένη για action cameras, smartphones,ψηφιακές μηχανές και για drones.

Ένα καινούργιο τεχνικό χαρακτηριστικό της νέας microSD είναι η προστασία τόσο σε υψηλές θερμοκρασίες αλλά και σε χαμηλές θερμοκρασίες, από -25 βαθμούς Κελσίου μέχρι 85 βαθμούς Κελσίου. Κάποια άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά της είναι ότι δεν επηρεάζεται από τις X-ray ακτινοβολίες, είναι ανθεκτική σε περίπτωση κρούσης και αδιάβροχη. Επιπλέον η νέα microSD διαθέτει τεχνολογία Error Correcting Code (ECC), η οποία εντοπίζει και διορθώνει τα λάθη της κάρτας.

Μαζί της θα δίνεται το λογισμικό ανάκτησης RecoveRx που δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να επαναφέρει χαμένα αρχεία.

Η microsSD UHS-I U3M Video Speed Class 30 (V30) θα είναι διαθέσιμη στα 16GB,32GB,64GB και 128GB (οι τιμές δεν ανακοινώθηκαν).

Transcend_1

Transcend microSDXC/SDHC UHS-I U3M

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Transcend
author
Στράτος Καπετανάς

Ο Στράτος Καπετανάς είναι λάτρης της φωτογραφίας και του βίντεο. Ξεκίνησε να ασχολείται με την φωτογραφία από μικρή ηλικία. Αγαπημένο του είδος είναι να φωτογραφίζει τοπία, φύση, πορτραίτα άλλα και ζώα.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!