Ο νικητής του Travel Photographer of the Year 2013 μπορεί να είναι Έλληνας


Ο νικητής του Travel Photographer of the Year 2013 μπορεί να είναι Έλληνας

Ανάμεσα στα ονόματα των φιναλίστ συναντάμε αυτά των Ελλήνων Εμμανουήλ Κουπέ-Καλομοίρη και Νικόλα Λώτσου. Οι δύο φωτογράφοι έχουν ήδη στα βιογραφικά τους σημαντικές διακρίσεις σε διεθνείς διαγωνισμούς. Ο Εμμανουήλ Κουπέ-Καλομοίρης είναι υποψήφιος στις δύο από τις τρεις Portfolio κατηγορίες (“Monochromal” και “Wild Stories”) του διαγωνισμού και ταυτόχρονα στην single image κατηγορία “Extraordinary”. Ο Νικόλας Λώτσος είναι επίσης υποψήφιος στην Portfolio κατηγορία “Monochromal” καθώς και στις single image κατηγορίες “Monochromal” και “Extraordinary”.

Ο διαγωνισμός Travel Photographer of the Year είναι ο Βρετανικός αντίστοιχος του National Geographic Competition. Η τελική επιλογή των νικητών θα γίνει το Δεκέμβριο. Οι νικητές του κερδίζουν εκτός από τα βραβεία, μεγάλη αναγνωρισιμότητα καθώς και τη συμμετοχή των φωτογραφιών τους στην έκθεση του Travel Photographer of the Year που γίνεται στο χώρο της Royal Geographical Society στο Λονδίνο.

Ευχόμαστε και στους δύο ο,τι καλύτερο!

Δείτε τα εγκαίνια της έκθεσης με τις φωτογραφίες των νικητών του Travel Photographer of the Year 2012:

και τις μίνι συνεντεύξεις των περσινών νικητών Craig Easton (Travel Photographer of the Year 2012) και Samuel Fisch (Young Travel Photographer of the Year 2012) στη διάρκεια της ίδιας έκθεσης:

Travel Photographer of the Year 2012 – The Cutty Sark Award Winner : Craig Easton, UK.
Δείτε δύο από τις φωτογραφίες που του χάρισαν τη διάκριση:

Travel Photographer of the Year 2012 winner 1

Travel Photographer of the Year 2012 winner 2

Young Travel Photographer of the Year 2012: Samuel Fisch, USA (age 15).
Δείτε δύο από τις φωτογραφίες που του χάρισαν τη διάκριση:

Travel Photographer of the Year 2012 4

Travel Photographer of the Year 2012 winner 3

Μπορείτε να δείτε όλους τους νικητές του 2012 εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!