Ανακοινώθηκαν οι νικητές του Travel Photographer of the Year 2015


Ανακοινώθηκαν οι νικητές του Travel Photographer of the Year 2015

Μεγάλος νικητής είναι ο Ολλανδός Marsel van Oosten, φωτογράφος που συνεργάζεται με το National Geographic και ο οποίος στο παρελθόν έχει ανακυρηχτεί σε Nature Photographer of the Year στα βραβεία IPA, European Wildlife Photographer of the Year, Travel Photographer of the Year και Wildlife Photographer of the Year.

Ο Marsel ξεχώρισε για 2 Portfolios, ένα από την Λουιζιάνα των Η.Π.Α. και ένα δάσος μέσα σε ποτάμι και ένα με πελεκάνους στη Ναμίμπια.

Marsel van Oosten-1

Young Travel Photographer of the Year 2015 αναδείχτηκε ο 18χρονος Chase Guttman από τις Η.Π.Α, ο οποίος έχει αναδειχτεί από το Instagram ως ανερχόμενο αστέρι στον χώρο της φωτογραφίας. Οι φωτογραφίες του είναι μία ματιά στη ζωή των Basuto της Αφρικανικής χώρας Λεσότο.
Chase Guttman

Στη κατηγορία Young Travel Photographer – 15 to 18 years old – TRAVELS WITH MY CAMERA (ηλικίες από 15 μέχρι 18) νικητής είναι ο 18χρονος Spencer Cox από τις Η.Π.Α. με εικόνες του από την Ισλανδία.
Spencer Cox

Στην κατηγορία Young Travel Photographer – 14 years old & under – TRAVELS WITH MY CAMERA για παιδιά κάτω των 14 ετών νικητής είναι ο 13χρονος Michael Theodric από την Ινδονησία. Οι εικόνες του είναι από το φεστιβάλ Hungry Ghost της Ινδονησίας.
Michael Theodric

Στην κατηγορία People & Cultures Portfolio – FACES, PEOPLE, ENCOUNTERS νικητής είναι ο Αυστραλός Mitchell Kanashkevich, με εικόνες του από την Ρουμανία.
Mitchell Kanashkevich

Στην κατηγορία Best Single Image in a Portfolio – FACES, PEOPLE, ENCOUNTERS νικητής είναι ο Βρετανός Timothy Allen.
Timothy Allen

Στην κατηγορία Natural World Portfolio – NATURE & ENVIRONMENT νικητής είναι ο James Morgan από το Ηνωμένο Βασίλειο. Οι φωτογραφίες του είναι από κυνηγούς λύκων στη Ρωσία.
James Morgan

Στην κατηγορία Best Single Image in a Portfolio – NATURE & ENVIRONMENT νικητής η Alessandra Meniconzi από την Ελβετία.
Alessandra Meniconzi

Στην κατηγορία Creative Travel Portfolio – MONOCHROMAL νικητής ο Κινέζος Xia Xuejun, με ένα portfolio από το τράβηγμα βάρκας στην Κίνα.
Xia Xuejun

Στην κατηγορία Best Single Image in a Portfolio – MONOCHROMAL νικητής είναι ο Αυστραλός Scott Portelli.
Scott Portelli

Στην κατηγορία One Shot – A MOMENT IN LIGHT νικητής είναι ο Γερμανός Uli Kunz.
Uli Kunz

Στην κατηγορία One Shot – COLOURS OF THE WORLD νικητής είναι ο Καναδός Larry Louie με μία εικόνα από σημαίες προσευχής..
Larry Louie

Στην κατηγορία One Shot – WATER νικητής είναι ο Ολλανδός Jasper Doest, με μία εικόνα από την Ισπανία.
Jasper Doest

Κατηγορία New Talent Portfolio – STREET CULTURE και νικητής ο Κινέζος Zhu Jingyi, με ένα portfolio που δείχνει απλούς ανθρώπους στη δουλειά τους..
Zhu Jingyi

Στην κατηγορία Smart Shot – iCAPTURED νικητής ο Ιταλός Edgard de Bono.
Edgard de Bono

Τέλος στη κατηγορία HD Video – TRAVEL SHORTS ξεχώρισε ο Καναδός Lorne Resnick.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες των νικητών και τους φιναλίστ εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!