Ενεργοποιήστε την μηχανή σας με το bluetooth του smartphone σας


Ενεργοποιήστε την μηχανή σας με το bluetooth του smartphone σας

H εταιρεία κατασκευής ηλεκτρονικών εξαρτημάτων Satechi μας παρουσιάζει ένα πολύ ενδιαφέρον προϊόν.  Πρόκειται για ένα trigger που μπορεί να ενεργοποιήσει το κλείστρο της μηχανής μας και του οποίου ο έλεγχος γίνεται μέσω bluetooth 4.0 με την βοήθεια της ειδικής εφαρμογής που πρέπει να εγκαταστήσουμε στο smartphone μας (προς το παρόν διαθέσιμη μόνο για iOS).  Μάλιστα η εφαρμογή μας δίνει την δυνατότητα επιλογής του τρόπου χρήσης.  Έχουμε την λειτουργία “Regular Shot” για την λήψη μίας εικόνας, την λειτουργία “Manual Shotγια λήψεις μακράς διάρκειας (bulb) και την λειτουργία “Timed Shot” για χρήση ως ιντερβαλόμετρο (προγραμματισμός λήψεων ανά τακτά χρονικά διαστήματα).  Η εσωτερική του μπαταρία κρατάει για 2 με 10 χρόνια και προς το παρόν το Satechi Bluetooth Smart Trigger είναι συμβατό με τις εξής μηχανές:  Canon EOS-1V/1VHS, EOS-3, EOS-D2000, D30, D60, 1D, 1Ds, EOS-1D Mark II,III,IV, EOS-1Ds Mark II,III, EOS-10D, 20D, 30D, 40D, 50D, 5D, 5D Mark II,III, 6D, 7D, RS-80N, EOS 60D, Digital Rebel XT, XTi, XSi, XS, T1i, T2i, T3i, T4i & Canon Powershot G10, G11, Pentax K7, Nikon D700, D300, D300S, D200, D3S, D3, D2H, D2Hs, D2x, D1, D1H, D1x, F100, F6, F5, F90X και F90

Κοστίζει μόλις 44,99$ (χωρίς το κόστος αποστολής στην χώρα μας) και μπορείτε να το βρείτε στο Amazon.

via thephoblographer

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

amazon iOS Nikon D700
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

1 σχόλιο

  • #
    1

    Πολυ πολυ εξυπνο gadget,και σε πολυ προσιτη τιμη.
    Η Canon διαθετει στην αγορα το Canon WFT-E4 IIA Wireless File Transmitter For Canon EOS 5D Mark II,για την μεταφορα των φωτο στο smartphone,χωρις την μεσολαβηση υπολογιστη,αλλα εχει ενα πολυ μεγαλο μειονεκτημα: την τιμη του στα 600-800 ευρω!!!

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!