TTArtisan: Κυκλοφόρησε ο νέος φακός 14mm f/3.5 για Sony E!

Η TTArtisan λανσάρει το νέο προσιτό σταθερό φακό αυτόματης εστίασης 14mm f/3.5 για συστήματα Sony E.
Ολοένα και περισσότεροι third-party κατασκευαστές φακών λανσάρουν νέες προσιτές λύσεις για τα σύγχρονα mirrorless συστήματα προσφέροντας αυτόματη εστίαση σε χαμηλό κόστος. Ακολουθώντας αυτή την τάση, η TTArtisan κυκλοφορεί έναν ακόμη για συστήματα Sony E (προς το παρόν) που είναι ο νέος πανάλαφρος pancake φακός 14mm f/3.5 μεταλλικής κατασκευής με βάρος μόλις 98 γραμμάρια. Οι διαστάσεις του είναι 62 x 32mm (διάμετρος x ύψος).

Προσφέρει full-frame ισοδύναμο εστιακό μήκος 21mm και γωνία θέασης 92 μοιρών (σε Sony E APS-C). Αποτελείται από 8 στοιχεία σε 7 ομάδες συμπεριλαμβανομένων 2 ασφαιρικών στοιχείων, 2 στοιχείων υψηλού δείκτη διάθλασης και ενός στοιχείου εξαιρετικά χαμηλής διασποράς για την καταστολή των χρωματικών εκτροπών και αντανακλάσεων.

Διαθέτει διάφραγμα 7 λεπίδων με εύρος f/3.5-f/16 το οποίο ρυθμίζεται μέσω εξωτερικού δακτυλίου. Η ελάχιστη απόσταση εστίασης είναι 25 εκατοστά και στο μπροστινό μέρος του δέχεται φίλτρα 39mm. Να προσθέσουμε ότι στο πίσω μέρος του διαθέτει θύρα USB-C για αναβάθμιση του firmware.

Ακολουθεί ένα μικρό δείγμα φωτογραφιών τραβηγμένων με το συγκεκριμένο φακό (παρέχεται από την εταιρία):




Ο νέος φακός TTArtisan AF 14mm F3.5 είναι διαθέσιμος για συστήματα Sony E στην τιμή των 129 δολαρίων και θα τον βρείτε εδώ.
Αναζητήστε όλα τα νέα προϊόντα στο κατάστημα
Ρεπέλλα Φωτογραφικά.
To pttlgr στηρίζεται για την λειτουργία του στους αναγνώστες του!
Μπορείς να βοηθήσεις με μία μικρή δωρεά!
Υποστηρίξτε το pttlgr ακόμα και με μόλις 1€ – χρειάζεται μόνο ένα λεπτό. Εάν μπορείτε, σκεφτείτε να μας υποστηρίξετε με ένα ποσό κάθε μήνα.
Σας ευχαριστούμε.
Στηρίξτε το pttlgr και την προσπάθεια μας για έγκυρη και άμεση ενημέρωση ακολουθώντας μας
σε Instagram, YouTube και Facebook!
Ακολουθήστε το pttlgr στα Google News, εδώ!

Πριν φύγετε δείτε
- Η αναλογική φωτογραφία αναγνωρίστηκε ως Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά από την UNESCO
- Αναβάθμιση Firmware για την Nikon Coolpix P1000
- EBB: Ατομική Έκθεση του Τάκης Αναγνώστου
- Nikon Z6 III: Αναμένονται Σημαντικές Ενημερώσεις Λογισμικού Μέχρι Το Τέλος Του 2025
- Thypoch: Ήρθαν οι νέοι ανανεωμένοι φακοί Simera 35mm f/1.4 και 28mm f/1.4!
- Βρέθηκε χαμένο πορτραίτο του βασιλιά Ερρίκου Η’ στο φόντο μιας φωτογραφίας που δημοσιεύτηκε στα social media!