Το Twitter αναβαθμίζει τις φωτογραφικές του δυνατότητες


Το Twitter αναβαθμίζει τις φωτογραφικές του δυνατότητες

Το πρώτο είναι η δυνατότητα που έχουν πλέον οι χρήστες του να κάνουν tag (επισήμανση) μέχρι 10 άτομα στην φωτογραφία που ανεβάζουν. Κάθε άτομο που tagάρετε δέχεται μία ειδοποίηση σχετικά.

Το δεύτερο είναι η δυνατότητα κοινοποίησης μίας σειράς 4 φωτογραφιών, με την αυτόματη δημιουργία ενός collage. Μετά την κοινοποίηση των 4 φωτογραφιών πατώντας πάνω σε μία μπορούμε να την δούμε σε πλήρη οθόνη και στην συνέχεια να κάνουμε slide στις υπόλοιπες. Η δυνατότητα αυτή για αρχή θα είναι διαθέσιμη για το iPhone και το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται και για Android (για Windows Phone δεν αναφέρεται κάτι).

Για να αποκτήσετε τα δύο νέα χαρακτηριστικά αναβαθμίστε την εφαρμογή στο smartphone σας ή κατεβάστε την νέα έκδοση του twitter από το Apple store και το Google Play.

613-9967-02

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Twitter
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!