Δύο νέα μοντέλα videocameras στη σειρά Canon LEGRIA HF R


Δύο νέα μοντέλα videocameras στη σειρά Canon LEGRIA HF R

Η Canon ανανέωσε τη σειρά videocamera Canon LEGRIA HF R παρουσιάζοντας δύο νέα μοντέλα, τις Canon LEGRIA HF R56 και Canon LEGRIA HF R506.

Και οι δύο νέες videocameras καταγράφουν Full HD video με αισθητήρα CMOS των 3.2 Megapixels και επεξεργαστή DIGIC DV4. Έχουν φακό με 32x οπτικό zoom που φτάνει μέχρι 57x χωρίς απώλειες, σταθεροποιητή IS και τη νέα τεχνολογία σταθεροποίησης SuperRange Optical Image Stabilization. Είναι επίσης εξοπλισμένες με οθόνη αφής 3″ και δέχονται κάρτες μνήμης SD.

Η Canon LEGRIA HF R56 έχει WiFi για σύνδεση σε smartphones και tablets (iOS και Android), μπορεί να λειτουργήσει ως κάμερα baby-monitor ή κάμερα ασφαλείας με το ειδικό αξεσουάρ Camera Pan Table CT-V1 (το οποίο επιτρέπει τον απομακρυσμένο έλεγχο της κάμερας και οριζόντια κίνηση 200 μοιρών) και έχει ενσωματωμένη μνήμη 8GB.

Οι δύο νέες videocameras θα είναι διαθέσιμες μέσα στον Ιανουάριο με τη Canon LEGRIA HF R56 να έχει τιμή 429 ευρώ και τη Canon LEGRIA HF R506 τιμή 299 ευρώ.

LEGRIA HF R56 BLACK FSL

LEGRIA HF R56 BLACK FSL w LCD OPEN

LEGRIA HF R56 BLACK SIDE LEFT w BATTERY

LEGRIA HF R56 BROWN FSL

LEGRIA HF R506 BLACK FSL

LEGRIA HF R506 BLACK FSR

LEGRIA HF R506 BLACK REVERSE w LCD OPEN

LEGRIA HF R506 BLACK SIDE LEFT

LEGRIA HF R506 WHITE FSL

LEGRIA HF R506 WHITE FSL w LCD OPEN

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!