Δύο νέοι φακοί έρχονται από την Sony για A-mount


Δύο νέοι φακοί έρχονται από την Sony για A-mount

Η ιαπωνική εταιρείας έχει προγραμματίσει μέσα στο 2015 την κυκλοφορία δύο νέων φακών (στην ουσία είναι αναβάθμιση των φακών που κυκλοφορούν ήδη), των Zeiss Vario-Sonnar T* 24-70mm F2.8 ZA SSM II και Zeiss Vario-Sonnar T* 16-35mm F2.8 ZA SSM II.

Μένει να δούμε αν η Sony θα μας παρουσιάσει και κάποια νέα DSLT μηχανή με A-mount ικανή να σταθεί απέναντι σε Canon και Nikon, κάτι που δεν έχει καταφέρει να κάνει μέχρι σήμερα.

Βέβαια πολλοί είναι αυτοί που μετά την ανακοίνωση της νέας Sony A7 II με την προσθήκη σταθεροποιητή στο σώμα (το βασικό πλεονέκτημα των μηχανών A-mount μέχρι πρόσφατα), πιστεύουν ότι οι μηχανές με A-mount δεν έχουν μέλλον.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Lenses Sony Sony Lenses

Πηγή:

SonyAlphaRumors
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!