Υποβρύχια συστοιχία DSLR παράγει μοναδικό time slice εφέ


Υποβρύχια συστοιχία DSLR παράγει μοναδικό time slice εφέ

underwater camera arrayΗ πορτογαλική εταιρεία Krypton Films με συνεργασία με τη Moonlighting και την εταιρεία Frog Squad, έστησαν μία υποβρύχια συστοιχία 28 Canon EOS 600D, με σκοπό να γυρίσουν το νέο διαφημιστικό της Aqua Das Pedras (εμφιαλωμένο μεταλλικό νερό).  Με σκηνοθέτη τον Augusto Fraga, τον ειδικό σε φωτογραφία time slice Jono O’Connel και τον φωτογράφο Jason Martin (Frog Squad), κατάφεραν να δημιουργήσουν μοναδικές υποβρύχιες λήψεις.

Για τις λήψεις σε αργή κίνηση χρησιμοποιήθηκε μία Phantom video camera, ενώ όλος ο εξοπλισμός βρισκόταν προστατευμένος σε υποβρύχιες θήκες της DiCAPac.  Τα γυρίσματα έγιναν στη ειδική πισίνα της ναυτικής βάσης Simonstown με πρωταγωνίστρια την ηθοποιό Daniela Ruah (από τη σειρά NCIS: Los Angeles).

Παρακολουθήστε το υπέροχο τελικό αποτέλεσμα.

via petapixel

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!