Στο ebay πωλείται μία Leica προς 48.500 ευρώ, την οποία όμως δεν μπορείτε να δείτε


Στο ebay πωλείται μία Leica προς 48.500 ευρώ, την οποία όμως δεν μπορείτε να δείτε

Η πώληση μίας μηχανής μέσω ebay έχει πολλές φορές τα ρίσκα της, αλλά η περίπτωση της συγκεκριμένης Leica μηχανής μάλλον ξεπερνάει τα συνηθισμένα όρια τους.

Πρόκειται για μία Leica, η οποία είναι σφραγισμένη σε ένα φάκελο ταχυδρομείου, από ότι φαίνεται στην αρχική της συσκευασία.

Ο πωλητής αναφέρει ότι πρόκειται για μία Leica Leitz KE-7A με τον φακό Leica 50mm f/2 Elcan, η οποία όπως αναφέρει είχε κατασκευαστεί για στρατιωτική χρήση για τον Αμερικανικό Στρατό. Για του λόγου το αληθές ο πωλητής έχει δημοσιεύσει μία ακτινογραφία του φακέλλου, καθώς η μηχανή πωλείται όπως είναι σφραγισμένη και χωρίς να ανοιχτεί.

leica-2

leica-3

Αν κάποιος θελήσει να ανοιχτεί ο φάκελλος και να δει πριν την αγορά το περιεχόμενο του, θα πρέπει να πληρώσει το ποσό των 5.000 ευρώ, ποσό το οποίο δεν θα επιστραφεί αν δεν γίνει η αγορά. Αυτό όπως λέει ο πωλητής γίνεται λόγω του ότι από τη στιγμή που θα ανοιχτεί το πακέτο της μηχανής θα υπάρξει μείωση της αξίας πώλησης της.

Επιπλέον ο πωλητής αναφέρει ότι για αγορά εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης ο αγοραστής θα χρεωθεί φόρο 21%, δηλαδή η τελική αξία θα φτάσει τα 48.500 ευρώ.

Το περιεχόμενο του φακέλου θα πρέπει να έχει όσα δείχνει η παρακάτω εικόνα.

leica-4

Αν σας ενδιαφέρει να την αγοράσετε, μπορείτε να το κάνετε από εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

ebay Leica
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!