Αναβάθμιση για το Instagram μόνο για iOS


Αναβάθμιση για το Instagram μόνο για iOS

Το Instagram προχώρησε σε σημαντικές αλλαγές τις προηγούμενες ημέρες.  Η πιο σημαντική είναι ότι σταμάτησε να υποστηρίζει την δυνατότητα που είχαν οι χρήστες του Twitter να βλέπουν τις φωτογραφίες που είχαν δημιουργήσει με την βοήθεια του Instagram στον λογαριασμό τους στο Twitter.

Μετά την ενέργεια αυτή των ανθρώπων του Instagram, ακολούθησε μία μεγάλη αναβάθμιση αλλά μόνο για συσκευές που λειτουργούν με iOS (iPad, iPhone).  Η έκδοση 3.2 προσφέρει πιο γρήγορη και αξιόπιστη λειτουργία της εφαρμογής, νέα οθόνη υποδοχής, καινούργιο περιβάλλον εργασίας με ανανεωμένο κουμπί λήψης, μία μικρή προ-επισκόπηση των πιο πρόσφατων φωτογραφιών που έχουμε τραβήξει και αρκετές άλλες βελτιώσεις.

Παράλληλα υπάρχει ένα νέο φίλτρο (το οποίο είναι διαθέσιμο και για τους χρήστες συσκευών Android) με την ονομασία Willow, το οποίο προτείνεται για χρήση σε πορτραίτα, still life, και αρχιτεκτονικές φωτογραφίες, ενώ η λειτουργία tilt-shift έχει βελτιωθεί για να πλησιάζει περισσότερο σε αποτέλεσμα τους αντίστοιχους φακούς tilt-shift.

Τέλος οι φωτογραφίες που δημιουργούνται με την εφαρμογή αποθηκεύονται σε ένα νέο album, με την ονομασία Instagram και όχι στο default album του smartphone, ενώ έχει αλλάξει και ο τρόπος που βλέπουμε τα προφίλ των άλλων χρηστών.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!