Urban Photographer of the Year 2015, αυτοί είναι οι νικητές


Urban Photographer of the Year 2015, αυτοί είναι οι νικητές

Μεγάλος νικητής του Urban Photographer of the Year 2015 είναι ο Oscar Rialubin από τις Φιλιππίνες, με ένα πολύ δυνατό πορτραίτο, με την ονομασία “Xyclops” (Κύκλωπας).

Το θέμα του διαγωνισμού ήταν “Cities at Work” και αφορούσε την εργασία των ανθρώπων σε αστικό περιβάλλον.

Ακολουθούν οι εικόνες που κέρδισαν στις επιμέρους κατηγορίες.

EMEA Winner, νικητής ο Ουκρανός Armen Dolukhanyan με τη φωτογραφία “Couple Policemen” (ζευγάρι αστυνομικών).

Armen Dolukhanyan

Americas Winner, νικητής ο Καναδός Christopher Martin με τη φωτογραφία “Winter Work” (Χειμερινή εργασία).

Christopher Martin

Asia Pacific Winner, νικητής ο Peter Graney από τη Καμπότζη με τη φωτογραφία “Poultry Prepared for Market” (ετοιμασία πουλερικών για την αγορά).

Peter Graney

Mobile Winner: νικητής ο Cocu Liu με τη φωτογραφία “Blizzard Days” (ημέρες χιονοθύελλας).

Blizzard Days

Τέλος στην κατηγορία YOUTH (ηλικίες 13-15) νικητής είναι ο Diogo Miguel Carvalho Gonçalves από την Πορτογαλία με τη φωτογραφία “Waiting for Work” (περιμένοντας για δουλειά).

Diogo Miguel Carvalho Gonçalves

Επιπλέον ο διαγωνισμός είχε ειδική κατηγορία στην οποία οι φωτογράφοι μπορούσαν να αποστείλουν 24 φωτογραφίες, μία για κάθε ώρα της ημέρας. Εδώ έχουμε ένα νικητή για κάθε μία ώρα.

Τους νικητές της συγκεκριμένης κατηγορίας θα δείτε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!