Γκάφα του Vanity Fair με φωτογράφιση αστέρων που δεν πήγε όπως περίμενε


Γκάφα του Vanity Fair με φωτογράφιση αστέρων που δεν πήγε όπως περίμενε

Το περιοδικό Vanity Fair φαίνεται ότι δημιούργησε μία πολύ χιουμοριστική κατάσταση με το πρόσφατο τεύχος του – αφιέρωμα στο Χόλυγουντ.

Συγκεκριμένα το περιοδικό δημοσίευσε στο εξώφυλλο του αλλά και σε ειδικό άρθρο στις σελίδες του, φωτογραφίες από την φωτογράφιση 12 μεγάλων αστεριών της Show Bizz των Η.Π.Α., φωτογράφιση που ανέλαβε και έφερε εις πέρας η διάσημη φωτογράφος Annie Leibovitz.

Η γκάφα φαίνεται να έγινε από όσους ασχολήθηκαν με την επεξεργασία των φωτογραφιών που επιλέχτηκαν να δημοσιευτούν.

Στο εξώφυλλο του περιοδικού συγκεκριμένα εμφανίζεται η διάσημη ηθοποιός Reese Witherspoon, να έχει τρία πόδια, ενώ σε μία φωτογραφία από τα παρασκήνια της φωτογράφισης, η Oprah φαίνεται ότι έχει τρία χέρια.

Ο δαίμων του Photoshop φαίνεται ότι έκανε μαγικά και το αποτέλεσμα προκάλεσε τα γέλια στους αναγνώστες.

Από τη μεριά της η Reese Witherspoon το πήρε αρκετά χιουμοριστικά αναφέροντας σε Tweet της, ότι όλοι ξέρουν ότι έχει τρία πόδια, παρατηρώντας ότι ελπίζει να είναι αποδεκτή ακόμα και έτσι.

Από την άλλη η Oprah ανέφερε ότι αποδέχεται την Reese έτσι όπως είναι, αρκεί και αυτή να την αποδεχτεί με το τρίτο της χέρι.

Το περιοδικό ζήτησε συγνώμη για το λάθος με τα χέρια της Oprah (το διόρθωσε στην online έκδοση), αν και στην περίπτωση της Witherspoon ανέφερε ότι το τρίτο πόδι που φαίνεται, οφείλεται στην γραμμή του ρούχου της ηθοποιού και όχι σε λάθος στην επεξεργασία.

Δείτε τις πολλές φωτογραφίες από τα παρασκήνια της φωτογράφισης εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Adobe Photoshop Vanity Fair
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!