Η Verbatim ανακοίνωσε νέες κάρτες μνήμης SD για λήψη βίντεο 4K

Οι κάρτες Verbatim Pro+ κατασκευάζονται με το πρότυπο Class 10 και UHS-I Speed Class 3 (U3), κάτι που τις κάνει ιδανικές για εγγραφή βίντεο υψηλής ανάλυσης από μηχανές DSLR ή HD βιντεοκάμερες.
Έχουν ταχύτητα ανάγνωσης και εγγραφής στα 90MB/s και 80MB/s αντίστοιχα, χαρακτηριστικό που επιτρέπει στους φωτογράφους που τραβάνε φωτογραφίες σε burst mode και φορμά RAW, να αποθηκεύουν χωρίς καθυστερήσεις τα αρχεία τους στην κάρτα μνήμης.
Οι κάρτες Verbatim Pro+ είναι διαθέσιμες σε SDHC με χωρητικότητα 32GB και SDXC με χωρητικότητα 64GB.
Η δεύτερη σειρά που ανακοινώθηκε είναι η Verbatim Pro, η οποία επίσης είναι κατάλληλη για εγγραφή βίντεο 4Κ. Απευθύνεται στους χρήστες που αναφέρθηκαν παραπάνω, κατασκευάζονται επίσης με το πρότυπο UHS-I Speed Class 3, διαθέτουν όμως χαμηλότερη ταχύτητα εγγραφής στα 45MB/s, διατηρώντας την ταχύτητα ανάγνωσης στα 90MB/s. Το επιπλέον χαρακτηριστικό των καρτών Verbatim Pro σε σχέση με την Pro+, είναι πως διατίθενται και σε μέγεθος microSD, για χρήση σε action cameras και drones.
Τέλος, η Verbatim πρόσθεσε στη σειρά Premium δύο επιπλέον κάρτες, μια SD στα 256GB και μία microSD στα 128GB για εγγραφή βίντεο Full HD 1080p.