Η Verbatim ανακοίνωσε νέες κάρτες μνήμης SD για λήψη βίντεο 4K


Η Verbatim ανακοίνωσε νέες κάρτες μνήμης SD για λήψη βίντεο 4K

Οι κάρτες Verbatim Pro+ κατασκευάζονται με το πρότυπο Class 10 και UHS-I Speed Class 3 (U3), κάτι που τις κάνει ιδανικές για εγγραφή βίντεο υψηλής ανάλυσης από μηχανές DSLR ή HD βιντεοκάμερες.

Έχουν ταχύτητα ανάγνωσης και εγγραφής στα 90MB/s και 80MB/s αντίστοιχα, χαρακτηριστικό που επιτρέπει στους φωτογράφους που τραβάνε φωτογραφίες σε burst mode και φορμά RAW, να αποθηκεύουν χωρίς καθυστερήσεις τα αρχεία τους στην κάρτα μνήμης.

Οι κάρτες Verbatim Pro+ είναι διαθέσιμες σε SDHC με χωρητικότητα 32GB και SDXC με χωρητικότητα 64GB.

Η δεύτερη σειρά που ανακοινώθηκε είναι η Verbatim Pro, η οποία επίσης είναι κατάλληλη για εγγραφή βίντεο 4Κ. Απευθύνεται στους χρήστες που αναφέρθηκαν παραπάνω, κατασκευάζονται επίσης με το πρότυπο UHS-I Speed Class 3, διαθέτουν όμως χαμηλότερη ταχύτητα εγγραφής στα 45MB/s, διατηρώντας την ταχύτητα ανάγνωσης στα 90MB/s. Το επιπλέον χαρακτηριστικό των καρτών Verbatim Pro σε σχέση με την Pro+, είναι πως διατίθενται και σε μέγεθος microSD, για χρήση σε action cameras και drones.

Τέλος, η Verbatim πρόσθεσε στη σειρά Premium δύο επιπλέον κάρτες, μια SD στα 256GB και μία microSD στα 128GB για εγγραφή βίντεο Full HD 1080p.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!