Το Flickr στα χέρια της Verizon


Το Flickr στα χέρια της Verizon

Σήμερα ανακοινώθηκε ότι η αμερικανική Verizon θα είναι ο νέος ιδιοκτήτης της Yahoo και άρα και του Flickr.

Η εξαγορά θα κοστίσει κοντά στα 4.8 δισεκατομμύρια δολάρια και η συμφωνία περιλαμβάνει τον πυρήνα του internet business της Yahoo και την ακίνητη περιουσία της.

Με άλλα λόγια η Verizon, η οποία είχε εξαγοράσει το 2015 την AOL προς 4.4 δισεκατομμύρια δολάρια, θα είναι ο νέος ιδιοκτήτης των Flickr και Tumblr, τα οποία έχουν εκατομμύρια χρήστες.

Μόνο το Flickr έχει περίπου 112 εκατομμύρια χρήστες, με τη δημοφιλή φωτογραφική πλατφόρμα να αποτελεί το σπίτι εκατομμυρίων φωτογραφιών.

Μένει να δούμε πως θα επηρεαστεί το Flickr μετά αυτή την μεγάλη εξαγορά, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί στις αρχές του 2017.

Μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες από τα reviews διάφορων μηχανών που έχει κάνει το pttlgr τα τελευταία τέσσερα χρόνια στο δικό μας λογαριασμό στο Flickr.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

flickr

Πηγή:

Techblog
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!