H MC Manios ανακοινώνει συνεργασία της με την εταιρεία κατασκευής εγγραφέων Video Devices.


H MC Manios ανακοινώνει συνεργασία της με την εταιρεία κατασκευής εγγραφέων Video Devices.

Πρόκειται για την Αμερικάνικη εταιρεία κατασκευής εγγραφέων Video Devices, την οποία πλέον θα αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα, η MC Manios.

Προς το παρόν έχουμε τιμή για τα PIX-E5 και PIX-E5H (δύο διαφορετικές εκδόσεις του PIX-E5) , που είναι στα 1425,00€ συν ΦΠΑ (τελική τιμή 1752 ευρώ) και 1250,00€ συν ΦΠΑ (τελική τιμή 1538 ευρώ), αντίστοιχα.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου.

Νέα συνεργασία από την MC Manios

H MC Manios ανακοινώνει την επίσημη συνεργασία της με την Αμερικάνικη εταιρεία κατασκευής εγγραφέων Video Devices.

Με προϋπηρεσία δώδεκα και πλέον χρόνων στην κατασκευή βραβευμένων προϊόντων ήχου, η «μαμά» εταιρεία Sound Devices αποφάσισε να εισέλθει στην απαιτητική αγορά της κινούμενης εικόνας, δημιουργώντας την Video Devices.
Εδώ και λίγους μήνες η εταιρεία λάνσαρε στην αγορά την σειρά μόνιτορ-εγγραφέων PIX-E με εντυπωσιακή ποιότητα κατασκευής, μεταλλικό σκελετό, LCD οθόνη αφής με full HD απεικόνιση, πλήρες μενού εργαλείων και δυνατότητα εγγραφής αρχείων 4Κ! Σε δύο μεγέθη, 5’ και 7’ ιντσών.

Άμεσα διαθέσιμο το PIX-E5 και στις δύο εκδόσεις του (HDMI & 3G-SDI) καθώς και το πλήρες κιτ που περιλαμβάνει μπαταρίες, βάση στήριξης, καλώδια σύνδεσης, υποδοχές καρτών εγγραφής, φορτιστή και σκληρή βαλίτσα μεταφοράς.

Τα προϊόντα της εταιρείας συνοδεύονται από εγγύηση 1 έτους με δυνατότητα επέκτασης σε 2 έτη με μια απλή εγγραφή στην ιστοσελίδα της Video Devices.

Επίσημος διανομέας Ελλάδος MC Manios.

video-devices-3

video-devices-2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Video Devices Video Recorders
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!