Viltrox: Έρχονται άλλοι 3 “LAB” φακοί μέσα στο 2025!


Viltrox: Έρχονται άλλοι 3 “LAB” φακοί μέσα στο 2025!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Viltrox πρόκειται να λανσάρει άλλους 3 φακούς της σειράς LAB μέσα στη νέα χρονιά μετά τον LAB 135mm f/1.8.

Πρόσφατα, η Viltrox ξεκίνησε το λανσάρισμα μιας νέα σειράς Premium φακών με την ονομασία “LAB” και το ξεκίνημα έγινε με τον σταθερό φακό LAB 135mm f/1.8 ο οποίος άρχισε να γίνει δημοφιλής καθότι προσφέρει υψηλή ποιότητα κατασκευής και εικόνας σε προσιτή τιμή (σε σχέση με άλλες προτάσεις σε αυτό το εστιακό μήκος με παρόμοιο μεγάλο διάφραγμα).

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, μετά το δυνατό ξεκίνημα με τον Viltrox AF 135mm f/1.8 LAB, η εταιρία σκοπεύει να λανσάρει και άλλους 3 σταθερούς φακούς μεγάλου διαφράγματος της σειράς LAB και είναι οι παρακάτω:

  • Viltrox 35mm f/1.2 LAB
  • Viltrox 50mm f/1.2 LAB
  • Viltrox 85mm f/1.2 LAB

Και οι 3 επερχόμενοι φακοί αναμένεται να κυκλοφορήσουν για συστήματα Fujifilm X, Nikon Z και Sony E. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ίσως αποκαλυφθούν αργότερα μέσα στη χρονιά μετά από το event NAB 2025 (National Association of Broadcasters) που θα διεξαχθεί τον Απρίλη. Υπάρχει όμως μια περίπτωση να δούμε έναν από αυτούς τους φακούς κατά τη διάρκεια του event. Αυτό αφορά τον Viltrox 35mm f/1.2 LAB.

Δυστυχώς, δεν έχουμε άλλες πληροφορίες, εικόνες ή χαρακτηριστικά για αυτούς τους φακούς. Το επόμενο διάστημα θα μάθουμε περισσότερα και θα σας ενημερώσουμε εκ νέου. Μείνετε συντονισμένοι στο pttl.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Viltrox Viltrox Lenses

Πηγή:

Sonyaddict
author
Γιώργος Σπανουδάκης

Είμαι ο Σπανουδάκης Γιώργος, φωτογράφος με έδρα την Αθήνα και έχω σπουδάσει μουσική και φωτογραφία (κάτοχος Bachelor of Arts). Ασχολούμαι επίσης με επεξεργασία φωτογραφιών και βίντεο. Εξειδικεύομαι σε φωτογραφίσεις κάθε είδους καλλιτεχνικών εκδηλώσεων και πορτρέτων. Όταν έχω χρόνο ασχολούμαι επίσης με αστροφωτογραφία, φωτογραφία τοπίου και λατρεύω να εκφράζομαι δημιουργώντας δικά μου φωτογραφικά concept.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!

[newsletter_form]