Visa pour l’Image 2013, διεθνές φεστιβάλ για το φωτορεπορτάζ


Visa pour l’Image 2013, διεθνές φεστιβάλ για το φωτορεπορτάζ

Στο Perpignan της Γαλλίας αρχίζει στις 31 Αυγούστου το διεθνές φεστιβάλ φωτορεπορτάζ “Visa pour l’Image 2013”. Πρόκειται για ένα από τα πιο σημαντικά φωτογραφικά γεγονότα στον κόσμο του φωτορεπορτάζ, το οποίο πραγματοποιείται κάθε χρόνο από το 1989 και μετά, με πολλές εκθέσεις φωτογραφίας, προβολές φιλμ, συναντήσεις φωτογράφων και εκθέσεις φωτογραφικών προϊόντων από φωτογραφικές εταιρείες.
Ταυτόχρονα σε ειδική εκδήλωση θα δοθούν μία πλειάδα σημαντικών φωτογραφικών βραβείων που αφορούν το φωτορεπορτάζ:
– Arthus-Bertrand Visa d’or awards
– Ville de Perpignan Rémi Ochlik Award
Canon Female Photojournalist Award
– The Third Humanitarian Visa d’or award – International Committee of the Red Cross (ICRC)
– Pierre & Alexandra Boulat Award
– FRANCE24-RFI Web Documentary Visa d’or Award
– Award ANI – PixPalace
– Getty Images Grants for Editorial Photography
– Figaro Magazine Lifetime Achievement Visa d’or Award
Το φεστιβάλ διαρκεί μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε στην επίσημη ιστοσελίδα του φεστιβάλ, εδώ.

Visa pour l’Image 2012 from Lluís Camell on Vimeo.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!