Manfrotto και Gitzo θα συνεργαστούν με τη Sony στην παραγωγή premium αξεσουάρ


Manfrotto και Gitzo θα συνεργαστούν με τη Sony στην παραγωγή premium αξεσουάρ

Το Vitec Group, η ιδιοκτήτρια εταιρεία των Manfrotto και Gitzo ανακοίνωσε την στενή της συνεργασία με την Sony.

H συνεργασία ανακοινώθηκε με αφορμή εκδήλωση στο Τόκιο, για τα 100 χρόνια της Gitzo και έχει ως σκοπό την ανάπτυξη πρωτοποριακών προϊόντων για επαγγελματική χρήση στο χώρο του imaging.

H συνεργασία θα ξεκινήσει με την δημιουργία μίας νέας σειράς προϊόντων, ειδικά για τις μηχανές της Sony που αλλάζουν φακό, της σειρά a και αναμένουμε να δούμε τα πρώτα προϊόντα μέσα στο 2018.

Πρώτα από όλα θα έχουμε μία νέα ειδική έκδοση του τριποδιού Manfrotto Befree, που έχει μικρό βάρος και είναι ιδανικό για ταξιδιωτική χρήση, ενώ αργότερα θα έχουμε την παρουσίαση τριποδιών και κεφαλών για τη λήψη φωτογραφιών και videos.

Επιπλέον θα έχουμε και μία ειδική έκδοση του Digital Director.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Gitzo Manfrotto Sony

Πηγή:

Manfrotto
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!