Δείτε την χρονοβόρα επεξεργασία ενός Rolex ρολογιού σε ένα Time Lapse video


Δείτε την χρονοβόρα επεξεργασία ενός Rolex ρολογιού σε ένα Time Lapse video

Νομίζετε ότι η φωτογράφιση αντικειμένων είναι κάτι εύκολο; Η φωτογράφιση ρολογιών;

Πέρα της δυσκολίας που αντιμετωπίζει ένας φωτογράφος κατά τη φωτογράφιση ενός αντικειμένου όπως είναι ένα ρολόι, με τα γυάλινα μέρη του και τις γυαλιστερές επιφάνειες του, η δουλειά που χρειάζεται να γίνει στον Η/Υ για να έχουμε άψογο αποτέλεσμα είναι πραγματικά τεράστια και απαιτητική.

Ο Andreas Jörg είναι φωτογράφος με έδρα τη Γερμανία και σε ένα μοναδικό Time Lapse video μας δείχνει όλη την δουλεία που έκανε στον Η/Υ για να φέρει το Rolex ρολόι που φωτογράφισε στο επιθυμητό σημείο. Η φωτογράφιση του ρολογιού κράτησε περίπου 1.5 ώρα και η επεξεργασία στον Η/Υ άλλες δύο ώρες.

Το εντυπωσιακό είναι ότι ο Andreas Jörg έχει καταφέρει κατά τη φωτογράφιση ένα άριστο αποτέλεσμα, αλλά δεν έμεινε εκεί προχωρώντας στην βελτιστοποίηση του αποτελέσματος.

Πριν

Πριν

Μετά

Μετά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Retouching Time Lapse

Πηγή:

Fstoppers
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!