Προσφορά για την αγορά του Westcott Icelight 2 από τη Στάμος Α.Ε.


Προσφορά για την αγορά του Westcott Icelight 2 από τη Στάμος Α.Ε.

Η εταιρεία Στάμος τρέχει μία προσφορά για το LED της Westcott, Icelight 2. που έχει σχεδιαστεί από τον σπουδαίο φωτογράφο γάμου Jerry Ghionis.

Συγκεκριμένα με την αγορά του Icelight 2 δίνονται χωρίς χρέωση κάποια πολύ χρήσιμα αξεσουάρ. H τιμή του αυτή τη στιγμή είναι στα 682 ευρώ.

Επωφεληθείτε από τη σημαντική προσφορά του LED φωτιστικού Icelight 2 της εταιρίας FJ Westcott και αποκτήστε εντελώς δωρεάν, τα παρακάτω αξεσουάρ:
– FJW-5561 Μεταλλικά πτερύγια.
– FJW-5562 Ειδικό gel αλλαγής θερµοκρασίας
– FJW-5202 Αντάπτορας σύνδεσης 2 φωτιστικών σωµάτων Icelight.
– FJW-5563 Φορτιστής Αυτοκινήτου

Η προσφορά ισχύει μέχρι την εξάντληση των αποθεμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το info@stamos.com.gr ή με το τηλεφωνικό μας κέντρο.
Τηλ. Κέντρο: 2310 942000

Με Εκτίμηση

ΣΤΑΜΟΣ Α.Ε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!