Western Digital: Παρουσιάσε δυο νέους φορητούς SSD δίσκους


Western Digital: Παρουσιάσε δυο νέους φορητούς SSD δίσκους

Με αφορμή το CES στο Las Vegas, η Western Digital (WD) παρουσίασε δυο νέους φορητούς SSD δίσκους ειδικά σχεδιασμένους για φωτογράφους και χρήστες drone.

Πρόκειται για τον SanDisk Extreme Portable SSD (σε παλιότερο άρθρο μας είχαμε αναφέρει ότι η Sandisk εξαγοράστηκε από την WD) και τον WD My Passport Wireless SSD.

Ο SanDisk Extreme Portable SSD είναι ένας ιδανικός SSD δίσκος για να τον έχετε μαζί σας, χάρη στο μικρό μέγεθος του και το χαμηλού βάρους, 79 γραμμαρίων. Το ανθεκτικό περίβλημα του πληρεί το πρότυπο IP55 που τον κάνει να αντέχει σε πτώση, νερό και σκόνη.

Η ταχύτητα ανάγνωσης του SanDisk Extreme Portable SSD φτάνει μέχρι τα 550 MB/s και η χωρητικότητα μέχρι τα 2 TB. Είναι συμβατός για Windows και MAC και διαθέτει θύρα USB 3.1.

Τον SanDisk Extreme Portable SSD θα τον βρείτε στις ακόλουθες χωρητικότητες:
– 250 GB, 100 δολάρια
– 500 GB, 170 δολάρια
– 1 TB, 350 δολάρια
– 3 TB, 700 δολάρια

Όσοι επιθυμείτε να αγοράσετε τον SanDisk Extreme Portable SSD μπορείτε να τον προ-παραγγείλετε από την επίσημη ιστοσελίδα της SanDisk.

Ο δεύτερος δίσκος της WD είναι ο WD My Passport Wireless SSD, ο οποίος είναι μια αναβάθμιση του My Passport Wireless Pro .

Ο WD My Passport Wireless SSD είναι ένας ιδανικός SSD δίσκος με ενσωματωμένη ασύρματη σύνδεση 802.11ac. Επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στα αρχεία τους μέσω WiFi (από Η/Υ ή smartphone) μέσω της εφαρμογής My Cloud. αλλά και να προβάλουν φωτογραφίες (τύπου JPEG αλλά και RAW αρχεία) καθώς επίσης και 4K βίντεο.

Ο WD My Passport Wireless SSD, διαθέτει θύρα USB 2.0 για σύνδεση Card Reader (με ειδικό adapter) καθώς επίσης και θύρα για μνήμες τύπου SD, δίνοντας την δυνατότητα στους χρήστες να μεταφέρουν απευθείας τα αρχεία τους στον SSD δίσκο με ταχύτητα μεταφοράς έως και 65MB / s. Τέλος διαθέτει και θύρα USB 3.0 για την μεταφορά αρχείων με καλώδιο στους Η/Υ με ταχύτητα μέχρι 390MB / s.

Η μπαταρία του WD My Passport Wireless SSD, χωρητικότητας 6700mAh, επιτρέπει την λειτουργία του SSD δίσκου έως 10 ώρες και λειτουργεί και ως φορτιστής για άλλες συσκευές, όπως smartphones (μέσω θύρας USB).

Ο WD My Passport Wireless SSD θα είναι διαθέσιμος στην αγορά από 15/02/2018 με τις ακόλουθες χωρητικότητες και τις εξής τιμές:
-250 GB, 230 δολάρια
-500 GB, 300 δολάρια
-1 TB, 500 δολάρια
-2 TB, 800 δολάρια

Μπορείτε να τον προ-παραγγείλετε από την επίσημη ιστοσελίδα της Western Digital.

western_digital_3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Στράτος Καπετανάς

Ο Στράτος Καπετανάς είναι λάτρης της φωτογραφίας και του βίντεο. Ξεκίνησε να ασχολείται με την φωτογραφία από μικρή ηλικία. Αγαπημένο του είδος είναι να φωτογραφίζει τοπία, φύση, πορτραίτα άλλα και ζώα.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!