Έτσι είναι να είσαι ο επίσημος φωτογράφος της αεροπορικής μονάδας USAF Thunderbird


Έτσι είναι να είσαι ο επίσημος φωτογράφος της αεροπορικής μονάδας USAF Thunderbird

Μία από αυτές είναι πιλότος πολεμικού αεροσκάφους, ενώ σίγουρα μία από αυτές είναι ο επίσημος φωτογράφος μίας αεροπορικής μονάδας, όπως η μονάδα επιδείξεων της αμερικανικής αεροπορίας USAF Thunderbird.

Ο Larry Reid Jr. είναι αυτός που αναλαμβάνει καθημερινά να καταγράφει την ζωή και τις πτήσεις των μελών της USAF Thunderbird. Φυσικά είναι μέλος της μονάδας με τον βαθμό του λοχία και έχει το μοναδικό προνόμιο να βρίσκεται μέσα σε ένα από τα F16 της ομάδας, με δύο μηχανές DSLR μαζί του (Nikon) και να απαθανατίζει τις μανούβρες και τα κόλπα των συναδέλφων του.

Στο video που ακολουθεί ο Larry Reid εξηγεί τα πάντα για την δουλειά του, από το χρώμα της στολής που φοράει και γιατί είναι μαύρη, μέχρι το πόσο δύσκολο είναι να καταγράφει εικόνες από το εσωτερικό ενός αεροσκάφους που πιάνει αρκετά G.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Fstoppers
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!