Γιατί ο Scott Kelby, χρήστης Nikon μηχανών για χρόνια, άλλαξε σε Canon


Γιατί ο Scott Kelby, χρήστης Nikon μηχανών για χρόνια, άλλαξε σε Canon

Ένας από τους φωτογράφους που μας αρέσει να παρακολουθούμε στο pttl.gr, είναι ο Scott Kelby.

O Scott είναι ένας φωτογράφος με μεγάλη φωτογραφική δραστηριότητα. Φωτογραφίζει σπορ και έχει εκδώσει πολλά βιβλία σχετικά με το Photoshop και το Lightroom, πολλά από τα οποία είναι best sellers στις Η.Π.Α. Ταυτόχρονα κάθε χρόνο διοργανώνει το παγκόσμιο φωτογραφικό γεγονός “Worldwide Photo Walk“, το οποίο παρακολουθούμε μαζί δύο χρόνια τώρα, ενώ έχει και μία από τις μοναδικές online φωτογραφικές εκπομπές, το “The Grid“.

Όταν τον πρωτογνωρίσαμε ο Scott χρησιμοποιούσε φωτογραφικό εξοπλισμό της Nikon, κάτι το οποίο έκανε πολλά χρόνια. Οπότε φαντάζεστε την έκπληξη πολλών όταν πριν 6 μήνες περίπου άλλαξε σε εξοπλισμό της Canon. Στο παρακάτω video μπορείτε να τον ακούσετε για πρώτη φορά να εξηγεί γιατί ξαναγύρισε στην Canon, με τη οποία είχε ξεκινήσει τη φωτογραφική του καριέρα.

Μετά το video απαντήστε στη μεγάλη ερώτηση μας και μην διστάσετε να αφήσετε το σχόλιο σας.

Θα αλλάζατε από Nikon σε Canon;

View Results

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Canon Nikon Scott Kelby

Πηγή:

Petapixel
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!