Wildlife Photography Competition 2016: δέχεται συμμετοχές με έπαθλο ένα σαφάρι στην Αφρική


Wildlife Photography Competition 2016: δέχεται συμμετοχές με έπαθλο ένα σαφάρι στην Αφρική

Ένα φωτογραφικό σαφάρι στην Αφρική είναι σίγουρα το όνειρο κάθε φωτογράφου που αγαπάει τη φύση και την άγρια ζωή.

Ο διαγωνισμός φωτογραφίας άγριας ζωής, Wildlife Photography Competition 2016, έχει ως μεγάλο του έπαθλο ένα τέτοιο σαφάρι, επτά ημερών, αξίας 12.000 δολαρίων. Ο μεγάλος νικητής θα ταξιδέψει στη Ζάμπια και θα δει από κοντά μερικά από τα πιο εντυπωσιακά ζώα του πλανήτη.

Τον διαγωνισμό διοργανώνει η ιστοσελίδα WildlifePhoto.com, ιδιοκτησίας του γνωστού φωτογράφου άγριας ζωής Will Burrard-Lucas.

Κάθε φωτογράφος μπορεί να στείλει μία φωτογραφία σε κάθε κατηγορία του διαγωνισμού, σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους (εκτός των Premium μελών της ιστοσελίδας που μπορούν να στείλουν και για τις τρεις κατηγορίες μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου):
– Wildlife Portraits, 25 Μαΐου με 1 Αυγούστου
– Habitats & Landscapes, 1 Αυγούστου με 15 Οκτωβρίου
– Animal Behaviour, 15 Οκτωβρίου με 31 Δεκεμβρίου

Επιπλέον κάθε νικητής κάθε κατηγορίας θα λάβει μία φωτογραφική τσάντα πλάτης F-stop Tilopa, αξίας 360 δολαρίων και ένα αισθητήρα Camtraptions Camera Trap Sensor, για ενεργοποίηση DSLR μέσω αισθητήρα κίνησης, αξίας 240 δολαρίων.
Will-Burrard-Lucas-2

Will-Burrard-Lucas-1

Τέλος οι φωτογραφίες των νικητών θα παρουσιαστούν σε έκθεση φωτογραφίας που θα διοργανωθεί στη Νέα Υόρκη.

Μπορείτε να διαβάσετε τους όρους του διαγωνισμού και να στείλετε τις συμμετοχές σας, εδώ.

Εκτός του διαγωνισμού φωτογραφίας διοργανώνεται και μία μεγάλη κλήρωση στην οποία ένας τυχερός θα κερδίσει ένα φωτογραφικό σαφάρι στη Ζάμπια και αυτό αξίας 12.000 δολαρίων. Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν θα πρέπει να κατεβάσουν τη δωρεάν εφαρμογή για Android και iOS, Did you know… African Wildlife (με στοιχεία για την Αφρικανική άγρια ζωή, θα τη βρείτε εδώ) και αφού ανοίξουν την εφαρμογή, να απαντήσουν στην ερώτηση What animal does the first photo in Gallery 3 show? στο άρθρο του διαγωνισμού εδώ. Στον διαγωνισμό με την κλήρωση μπορείτε να πάρετε μέρος μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2016. Ο μεγάλος νικητής θα αποκαλυφθεί στις 14 Ιανουαρίου 2017.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!