Κέρδισε εκτυπωτή της Canon αξίας 900,00€


Κέρδισε εκτυπωτή της Canon αξίας 900,00€

Η Calumet Hollywood σε συνεργασία με την ιστοσελίδα slrlounge και την Canon, διοργανώνουν μεγάλη κλήρωση με δώρο για τον τυχερό νικητή ένα επαγγελματικό inkjet εκτυπωτή της Canon, τον εκπληκτικό Canon PIXMA PRO-1.

Δεν έχετε παρά να μεταβείτε στην σελίδα του διαγωνισμού και αφού κάνετε like στις σελίδες των τριών διοργανωτών στο Facebook να δώσετε τα στοιχεία σας.  Αν μοιραστείτε την σελίδα του διαγωνισμού με τους φίλους σας κερδίζετε έξτρα συμμετοχές στην μεγάλη κλήρωση.

Μπορείτε να πάρετε μέρος μέχρι τις 15 Μαρτίου πατώντας εδώ.

Ο νικητής θα ανακοινωθεί μεταξύ 16 και 20 Μαρτίου.  Όπως συνηθίζεται σε διαδικτυακές κληρώσεις τα έξοδα αποστολής και τυχόν φόροι επιβαρύνουν τον νικητή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!