Κέρδισε μία τσάντα της ONA από την Papers


Κέρδισε μία τσάντα της ONA από την Papers

Η Papers SA είναι η εταιρεία που εισάγει στην χώρα μας τις τσάντες της ONA (η λέξη ona σημαίνει, “αισθάνομαι”, “πιστεύω,” και “βλέπω με τα μάτια μου” στα Σουαχίλι), τις πανέμορφες φωτογραφικές τσάντες μεταφοράς που είχαμε δει εδώ.   Στα πλαίσια λοιπόν της γνωριμίας του ελληνικού φωτογραφικού κοινού με τις εξαιρετικές αυτές τσάντες, πραγματοποιεί μεγάλη κλήρωση στην σελίδα της στο Facebook.  Δώρο;  Το μοντέλο Union Street, αξίας  270,00€. Δεν έχετε παρά να κάνετε subscribe  στην σελίδα εδώ, να μοιραστείτε τον σύνδεσμο της κλήρωσης και να αφήσετε το ονοματεπώνυμο σας μαζί με κάποιο σχόλιο .  Η κλήρωση θα γίνει στις 20 Δεκεμβρίου και ίσως τα Χριστούγεννα σας βρουν με στυλ.

Καλή τύχη σε όσους πάρουν μέρος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Facebook ONA
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!